(hentet 16-12-2017 04:34)
Partier
Taktik
Udvalgte skakpartier og -opgaver online på nettet.
(17-10-2004)

Så er det lykkedes at få denne del af hjemmesiden etableret rent teknisk.

Du kan nu gennemspille partier eller opgaver direkte på hjemmesiden.

Der er blandt andet anvendt freeware-programmerne "Palview" og "PalMate" til sidernes konstruktion. Tak til konstruktørerne heraf! Du kan læse mere om disse programmer (og om meget andet skakstof) på www.enpassant.dk

Stoffet er opdelt i grupper, som du vælger på menuen til venstre. Herefter vælger du blandt parti- eller opgavelisten.

I "spillevinduet" kan du flytte brikker med musen eller ved gennemspilning af et parti med piletasterne, højre og venstre, der flytter brikkerne henholdsvis fremad og tilbage.

Alle er meget velkomne til at bidrage med forslag til stof. En idé kunne være, at alle klubbens medlemmer fik et enkelt parti hver lagt ud.

Jeg har selv lagt for, men jeg modtager gerne jeres hidtil "bedste" parti, helst i PGN-format, men en almindelig - tydeligt skrevet - partiliste kan også bruges.