(hentet 22-03-2019 07:10)
VSK-Aalborg 4½-3½
Smal sejr over Aalborg
(24-02-2019)

Vi tog imod Aalborg i usvækket opstilling i divisionsturneringens 6. runde, og med en sejr kunne vi sikkert se frem til at overleve i rækken. Vi sled godt for sejren, da Claus vandt tidligt, og der siden kom nogle remiser hos Peter og Anders. Særligt hos Anders var det lidt ærgerligt, da han måtte give en remis i en glimrende stilling, da tiden var knap. Esmat tabte, og tilbage sad vi med fire vanskelige stillinger – og 2-2. Søren var tæt på i sit angreb, men måtte dele. Ligeledes Allan på toppen og Thomas, som ellers havde haft en bonde over gennem længere tid. Tilbage sad Jes med en vanskelig stilling, og sandelig om ikke han vandt det meget spændende parti. Dermed havde vi vundet 4½-3½, og er dermed 5 point foran både Aalborg og Haderslev inden sidste runde. Det skal altså gå meget galt, for at vi kommer i fare.

Viborg – Aalborg 4½-3½

Allan Holst – Jacob Würz ½-½