Hård afslutning mod Nordre

Claus Rossen


(10-03-2024)


Afslutningen på sæsonens holdturnering fandt sted i Silkeborg, hvor vi skulle møde det klare tophold, Nordre. Søren var optaget, så i stedet hjalp Jens os endnu en gang.


Nordre var uden Jørn Sloth, men ganske frygtindgydende alligevel. Peter tog en hurtig halv på bræt 2, og Allan fulgte snart efter på topbrættet.


Også Thomas fik sig en halv fra en god stilling, men på det tidspunkt så det lidt skidt ud. Jeg dummede mig, da jeg overså en springer, der kunne gå tilbage(!). Det kostede en bonde, og snart efter partiet.


Byrial havde kæmpet vel, men måtte også slippe en bonde, og da den næste faldt, var partiet forbi.


Jens gav på 8. bræt sin modstander en kongegambit, og det udviklede sig virkelig spændende. Desværre afviste modstanderen Jens' angreb, så kort før træk 40 var det også forbi her.


Jes kæmpede ligeledes forgæves i en spændende stilling, og det mod en tidligere elev, så tilbage sad Erik med noget, der så holdbart ud. Det var det sandelig også, og da remisen var klar her, havde vi tabt 2-6 til Nordre. Lidt større end ratingsystemet havde forventet, men vi spiller igen næste år i 1. divison.
Viborg 1 Nordra 1 2-6
Allan Holst Tom Petri Petersen ½-½
Peter Graves Jan S Christensen ½-½
Jes Harholm Thomas Klitgaard 0-1
Claus Rossen Jens Abildlund 0-1
Thomas Højbjerg Suarez Nina Høiberg ½-½
Erik Laursen Jan Rewitz ½-½
Byrial Jensen Per Holst 0-1
Jens Lysgaard Peer Ole Pedersen 0-1

Link til resultater