Flot sejr over Thy

Lars Jensen


(28-01-2024)


Viborg 2 stillede i stærkeste opstilling i Mesterrækken, da vi i dag havde besøg af et afbudsramt hold fra Thy.


Alle 8 Viborg-spillere kom fint fra start og Bjarne Rostgaard lagde ud med kampens eneste remis. Næsten samtidigt gav modstanderne på bræt 5 og 7 op, så Bjarne Nielsen og Bent Bro Miltersen kunne begge notere sig en sejr. 2,5 - 0,5 mod det ellers stærke hold fra Thy var en herlig start.


Jeg selv har tidligere tabt flere gange til Finn Munk Andersen, men i dag ville jeg det anderledes og afslog en remis og vandt et bondeslutspil med løber mod springer.
3,5 - 0,5.


Martin Høj Hansen kæmpede bravt mod den stærke Ove Kroll og tabte desværre, men ikke overraskende.
3,5 - 1,5.


Til min egen forbavselse så jeg Jens Lysgaard på bræt 8 være bagud med 2 officerer, men han havde et fint angreb og fik vundet den ene officer tilbage. Stillingen var noget kritisk, men heldigvis nåede modstanderen ikke at trække 40 gange inden tiden gik og så førte vi 4,5 - 1,5.


Tilbage sad Mikael Bach på bræt 2 og Henning Aggergaard på bræt 3. Mikael havde det hårdt og kunne ikke holde sammen på brikkerne og måtte give op.
Henning havde et fint angreb og modstanderen overså en skak og måtte lave sit træk om, hvilket tabte et tårn og han gav derpå op.


5,5 - 2,5 var en rigtig fin sejr mod Thy og vi ligger lige nu nummer 1 med 6 point ned til Thy, der dog mangler en kamp mod Ringkøbing. Selvom Thy sædvanligvis spiller rigtigt godt, så tror jeg ikke, at de formår at hente de 6 point inden den afsluttende runde.


Sidste runde spilles tirsdag, d. 12. marts - og vi glæder os.Viborg 2 Thy 1 5½-2½
Martin Høj Hansen Ove Kroll 0-1
Mikael Bach Jens Chr. Grud Sørensen 0-1
Henning Aggergaard Kai Jessen 1-0
Bjarne Rostgaard Torben Laursen ½-½
Bjarne Reiner Rye Nielsen Egon Rysgaard Madsen 1-0
Lars Jensen Finn Munk Andersen 1-0
Bent Bro Miltersen Lasse H. Nielsen 1-0
Jens Lysgaard Uffe Kallenbach 1-0

Link til resultater