Godt resultat i Århus

Claus Rossen


(14-01-2024)


Januar blev det, og det giver traditionelt afbud. Også denne gang! Allerede ved turneringens start i efteråret meldte Erik fra til denne runde. Jes og Thomas var bortrejst, og Søren syg. Vi mødte altså frem til opgøret mod Århus-Skolerne 2 med fire dygtige reserver, men fra hjemmeholdet forlød det, at det var den stærkeste opstillilng i denne sæson.


Der blev kæmpet godt overalt. Jens på sidste bræt mødte en ganske lille dreng, der brugte nogle minuttter på at spille en skarp åbning med rokade til hver side. Jens tog den med ro, fik opstillet et lovende angreb og vandt som den første.


Der kom nogle remiser hos Allan, der ikke fik noget særligt mod deres nye mand, og hos Byrial, som flot fik afviklet modstanderens pres.


Op til træk 40 gik det galt hos Mikael, som ellers havde haft et flot angreb, og hos Martin, der måtte bukke ned mod sin gamle holdkammerat fra Skolerne.


Jeg fik stort spil mod en modstander, der foretrak retræten det meste af partiet. Ved træk 40 lettede røgen, og jeg havde sandelig fået en ekstra officer ud af anstrengelserne. Heldigvis spillede modstanderen videre med en hest for lidt, og sjældent har jeg den fornøjelse at spille med en officer over.


Tilbage ved stillingen 3-3 sad Peter med en bonde eller to for lidt, og ex-formand Poul med en udsat merbonde. Peter klarede sig ikke i undertallet, og hos Poul landede det i en fredelig deling.


Dermed nøjedes vi med at tabe 4½-3½ og holder dermed stadig god afstand til de nederste hold i rækken. Næste gang mod Silkeborg.
Aarhus/Skolerne 2 Vioborg 1 4½-3½
Imanol Toledo Allan Holst ½-½
John Rendboe Peter Graves 1-0
Kresten Hagen Claus Rossen 0-1
Jesper Mygind Byrial Jensen ½-½
Michael Tettinek Martin Høj Hansen 1-0
Jesper Hammer-Larsen Mikael Bach 1-0
Jacob Arnbjerg Poul Søndergaard ½-½
Robert Skytte Jens Lysgaard 0-1

Link til resultater