Fin sejr i Holstebro

Claus Rossen


(15-01-2023)


Thomas var taget på skiferie i Norge, så Byrial var atter indkaldt som solid reserve. Dermed var vi klar til at møde Holstebro i divisionsturneringens femte runde.


De gjorde god modstand. Søren fik stillet sig fint op, men måtte give remis, da tiden blev knap. Jes blev fanget i en gammel variant mod fransk, og sled sig så til en remis. Her kom Byrial på tavlen med en hel, da han fik fint udbytte af en god opstilling, der kastede en kvalitet af sig! Jeg mødte selv Erling Høiberg, der ikke ville spille Caro-Kann i dag, og så kunne jeg bide i en skandinav. Det gik fint, og jeg kom ind i et slutspil, jeg troede var udmærket, men som snart gik Erlings vej til en afsluttende remis.


Martin kom aldrig ordentligt i gang mod sin modstander, men Jacob vinder stadig og også denne gang sikkert med en bonde i overskud. 2½-3½ stod der så ved træk 40, hvor Allan havde stor material fordel på toppen, og Peter havde dog en kvalitet for en bonde. Allan vandt i sikker stil, mens Peter høstede fuldt udbytte af modstanderens venlige damebyt, der gav Peter sejren umiddelbart efter.


2½-5½ var fint og et helt point over ratingsystemets forventede. Vi holder os akkurat foran Skive, og har de næste runder hold fra nederste halvdel, så mon ikke vi udbygger føringen.
Holstebro 1 Viborg 1 2½-5½
Thomas Jepsen Allan Holst 0-1
Ole Østergaard Jes Harholm ½-½
Erling Høiberg Claus Rossen ½-½
Peter Husted Peter Graves 0-1
Poul Erik Nielsen Søren Ejdum ½-½
Mads Overgaard Svendsen Martin Høj Hansen 1-0
Dennis Noe Jacob Graves 0-1
Alex K Petersen Byrial Jensen 0-1

Link til resultater