(hentet 16-12-2019 05:30)
Viborg 2- Skive 2
Strålende sejr i Nørresundby
Knebent nederlag
(Arkiv -> VSK-Skive 5½-2½)
Skive blev overvundet!
(16-01-2017)

Der var dobbeltbesøg af Skive til holdturneringens fjerde runde, da vi fik besøg af to hold fra Skive. Et opgør skulle afvikles i 2. division, det andet i mesterrækken.

Peter Graves vandt hurtigt, da modstanderens gik galt i de franske forviklinger, så der stod allerede 1-0 efter en lille halv time. Siden fulgte stærke arbejdssejre til Olav Dalsgaard, Claus Rossen, Søren Ejdum og Jes Harholm, mens vores tidligere formand, Poul Søndergaard, hentede en solid remis. Nederlag var der så til Thomas Højbjerg og til Jens Bak Larsen, så førsteholdet vandt 5½-2½ over Skive. Godt nok til at holde kontakt i toppen.

Andetholdet havde besøg af Skive 3, og der kom fine sejre til Mikael Bach og Bjarne Nielsen på toppen, og også til de tre reserver: Per Petersen, Lars Jensen og Bent Frederiksen. Remis var der så til Niels H Jensen, så efter nederlag til Mathias Fløe og Børge Fisker havde sandelig også andetholdet vundet 5½-2½. Dermed blev der skabt god afstand til de nederste hold i rækken