(hentet 19-09-2018 15:41)
(Arkiv -> Aalborg 2 og Thy)
Smal sejr over Ålborg 2 og nederlag til Thy
(20-11-2016)

Meningen var, at vi med en stor sejr ville komme op i toppen af rækken. Det lykkedes ikke helt. Vores sejr blev så beskeden som 4½-3½ over Ålborg 2, et af rækkens blødere hold. Stærke sejre kom der til Allan Holst, Olav Dalsgaard og Thomas Højbjerg, mens der var solide remiser til Claus Rossen, Søren Ejdum og Anders Revsgaard. Særdeles ærgerlige nederlag var der så til Esmat Guindy og Peter Graves, og hos begge var der undervejs udsigt til meget mere.

Vi ligger nu midt i 2. division, langt op til førerholdet fra Ålborg. Disse har vi så i sidste runde. I Ålborg til marts.

Andetholdet havde fornøjelsen af at modtage Thy i mesterrækken, og det blev en tvivlsom fornøjelse. Thy vandt hele 7½-½, og Mathias Fløe blev vores helt, da han holdt en solid halv.