(hentet 18-11-2018 23:21)
(Arkiv -> Jetsmark 2)
Klart premierenederlag til førsteholdet – men andetholdet vandt i Herning
(08-11-2016)

Den nye sæson i divisionsturneringen kom i gang, og vi skulle starte med udebane mod Jetsmark 2. Årets længste tur i uvejr og mod en modstander, som ofte har været slemme ved os. Også denne gang!

Kun Peter Graves vandt et pænt parti, og så faldt der remiser af til Claus Rossen, Esmat Guindy og til Thomas Højbjerg. Alle steder så det undervejs endnu bedre ud end udfaldet blev. Nederlag blev der til Allan Holst, Olav Dalsgaard, Søren Ejdum og til Jes Harholm. Nederlaget blev altså på 2½-5½, tre point under den forventede score. Turneringen er imidlertid stadig lang, så vi kan fint indhente det tabte.

Andetholdet skulle starte ude mod Herning 2, og sandelig om ikke vore kæmper vandt 5-3. Petr Luczyk vandt på toppen, og sejre var der også til Bjarne Nielsen, Jonathan Fredgaard og til Per Petersen, mens der var remis til Børge Fisker og Erik Hjorth. Forgæves stred Michael Bach og Niels H Jensen, men det forstyrrer ikke indtrykket af en flot start med sejr over Herning 2,