(hentet 16-12-2017 00:38)
(Arkiv -> SK 68- VSK 6-2)
Fint resultat mod SK 68
(17-01-2016)

Vi var stærkt afbudsramt mod rækkens suveræne tophold, SK 1968 fra Århus, så på forhånd var hvert halve point særdeles velkomment. Der blev imidlertid kæmpet fint overalt, så efter at nederlagene var tikket ind, stod vi fint på de sidste brætter. Vores tidligere formand, Poul Søndergaard, var oppe mod overmagten, ligesom også Mathias Fløe og Esmat Guindy, og 0-4 blev det, da også Anders Revsgaard måtte ned. På top-brættet kom vores første halve point, da Claus Rossen ikke vandt en glimrende stilling! Også Thomas Højbjerg holdt godt fat i det halve point, mens dette missede hos Martin Høj. Tilbage sad Jes og kæmpede, og sandelig om ikke det fine slutspil blev omsat til et flot point. Nederlaget blev altså på 2-6, og vi havde frygtet noget meget værre!