(hentet 16-12-2017 00:37)
(Arkiv -> Gode sejre)
Gode sejre i holdturneringen
(28-11-2015)

3. runde i den lokale holdturnering gav os nogle glimrende sejre. I torsdags var både Viborg 3 og Viborg 4 på hjemmebane, og begge hold sejrede overbevisende. Viborg 3 havde besøg af Herning 3, og her lykkedes det Viborg 3, hvad hverken Viborg 1 eller Viborg 2 var i stand til, nemlig at vinde over Herning! Der kom fine sejre til Johannes Sørensen (allerede efter en times spil!), til Jens Martin Villumsen, Per Petersen og til Jacob Graves efter flere timeres spil! Remis var der til topbrætterne Martin Høj Hansen og Peder Bækgaard, mens kun Erik Hjorth måtte ned. Tilbage sad Lars Jensen med en flot stilling med en løber over. Der skete imidlertid mange overraskende ting her, hvor gevinsten skiftede side et par gange til sidst, så med den tilkæmpede remis havde vi vundet 5½-2½, og ligger nu på en flot andenplads i A-rækken.

Samtidig spillede Viborg 4 mod Holstebro 4, og her vandt vore folk 3-1. Erik Bartram Jensen vandt hurtigt, og Fritz Videbech samt Aksel Ruppert fulgte op med gode sejre. Blot Orla Dürr tabte, og så stod resultatet 3-1 klart. Næste runde byder sikkert på hårdere modstand, da holdet da drager til Holstebro for at spille mod Holstebro 3.