(hentet 16-12-2017 00:33)
(Arkiv -> VSK-Herning 2½-5½)
Nederlag til Herning
(22-11-2015)

I divisionsturneringens 3. runde dukkede Hernings stærke hold op hos os, og de fik en klar sejr. Det startede ellers fint, da Jes Harholm havde vundet efter et par timers spil. Nederlag var der til Peter Graves, Thomas Højbjerg og til vores hjemvendte ven, Anders Bodholt, hvis tid udløb i en ellers udmærket stilling. Det lykkedes Claus Rossen at holde remis i en særdeles vanskelig position, mens Anders Revsgaard kæmpede sig til en god remis på bræt 8. Tilbage sad vore topbrætter med vanskelige stillinger, og desværre tabte Allan Holst sit parti. Så da Søren Ejdum fik remis til sidst, havde Herning vundet 5½-2½. Lidt for meget, forekom det. Næste gang får vi besøg af Nørresundby her i Viborg, og det bliver den 13. december.

Andetholdet spillede samtidig mod Herning 2, men her blev nederlaget dog så smalt som 3½-4½. Der kom sejre til Børge Fisker, Mathias Fløe og til Erik Hjorth, mens Jonathan Fredgaard holdt remis. De tre øverste tabte: Vores nye mand, Petr Luczyk, og også Bjarne Nielsen og Byrial Jensen. Næste gang tager holdet på rejse til Ringkøbing.