(hentet 16-12-2017 00:38)
(Arkiv -> Haderslev-VSK 3-5)
Sejr og hæderligt nederlag
(09-11-2015)

Det lykkedes os sandelig at vinde i 2. runde af divisionsturneringen. Vi var i Haderslev, hvor værterne i 1. runde havde besejret Esbjerg, så vi regnede med stærk modstand. Det lykkedes os imidlertid at drage hjem med en god sejr på 5-3. Der var gevinster til Claus Rossen, Peter Graves og til Jes Harholm, der til sidst sejrede som den sidste. Allan Holst fik en halv på topbrættet, Søren Ejdum fik også en halv, og der var også en halv til vores dygtige reserve, Mette Dalsgaard Larsen. Mathias Fløe måtte som vores eneste ned mod den meget stærkere modstander. 5-3 var et strålende resultat, så vi ser frem til det særdeles vanskelige opgør i næste runde mod Herning her i Viborg den 22. november.

Andetholdet var i Thisted for at spille mod det stærke hold fra Thy, og sandelig om ikke vore kæmper kom hjem med 3½ point. Der var sejre til Niels M Jensen og til Jens Martin Villumsen, mens der var remiser til Byrial Jensen, Børge Fisker og til Erik Hjorth. Nederlag var der til Mikael Bach på toppen, og også Ketil Thomsen og Lars Jensen måtte ned. 3½-4½ var imidlertid et glimrende resultat, og giver virkelig udtrykket "et hæderligt nederlag" mening her.