(hentet 16-12-2017 00:37)
(Arkiv -> Holdturneringen)
Holdturneringen i gang
(02-11-2015)

Viborg 3 startede ud i A-rækken ved her i Viborg at spille mod Vorgod. Det blev en spændende og lige kamp, hvor Vorgod til sidst vandt med 4½-3½. Lidt mere end de skulle have. Peder Bækgaard og Lars Jensen vandt nogle gode partier, remis var der til Martin Høj, Jens Martin Villumsen og til Per Petersen, hvis stilling hele vejen så lovende ud. Erik Hjorth, Johannes Sørensen og Jacob Graves tabte deres opgør, og så stod Vorgod som vinder til sidst.

Viborg 4 var tirsdag af sted for at spille mod Vorgod 2, og fik en fin sejr på 3-1. Mere end forventet var af ratingsystemet. Der var sejre tii Bent Frederiksen, Hans Kurt Jacobsen og til Carsten Fisker. Kun Orla Dürr tabte, og så stod vore folk altså med en god sejr til sidst.