(hentet 16-12-2017 00:35)
(Arkiv -> VSK-Skive 5-3)
God sejr over Skive
(25-10-2015)

Det lykkedes Viborg at få en god sejr i 1. runde af holdturneringen, som ellers bliver vanskelig i år. Skive var modstanderholdet, og de manglede deres unge førstebræt, Rasmus Thøgersen. Så en sejr på 5-3 var glimrende! Der kom tilkæmpede sejre til Allan Holst, Søren Ejdum og Peter Graves, og der var remis til Claus Rossen og Thomas Højbjerg. Dertil fik vore dygtige reserver også remis, nemlig Anders Revsgaard Andreasen og Martin Høj Hansen. Kun Jes Harholm blev besejret, så vi ser frem til de kommende udfordringer. Næste gang er den 8. november i Haderslev mod rækkens andet oprykkerhold.

Viborg 2 indledte også sæsonen, og det var mod det skrappe hold fra Holstebro. Det lykkedes for Byrial Jensen at vinde som sidste mand, og forinden havde Mikael Bach fået bogført en remis. Der var altså nederlag til Jens Bak Larsen på topbrættet, og nederlag var der også til Bjarne Nielsen, Børge Fisker, Ketil Thomsen, Niels H Jensen og til Mathias Fløe. Så Holstebro vandt 6½-1½.