(hentet 16-12-2017 00:37)
(Arkiv -> Flot sejr)
Thomas Højbjerg vandt Hærvejsturneringen
(02-10-2015)

Så blev klubbens første aktivitet i denne sæson afsluttet, og Thomas Højbjerg vandt Hærvejsturneringen med flotte 4½ af 5. Dermed forsvarede Thomas sin klare favoritværdighed, da han havde flere hundrede ratingpoint mere end modstanderne. Turneringen havde i alt 24 deltagere, heraf tre udefra og også to nye medlemmer. Mathias Fløe vandt gruppe 2 med flotte 5 af 5, Lars Jensen gruppe 3 med 4½ af 5 og gruppe 4 blev vundet af den unge Noah Ekholm, som er medlem af Hobro Skakklub. Noah vandt alle sine partier. Alle resultater kan beses på unionens hjemmeside.

På torsdag den 8. oktober fortæller Esmat om kvindelandsholdet og om træningssamlingerne med de øvrige damelandsholdsspillere. Torsdag den 15. oktober er vi i efterårsferien, og her arrangerer vi parskak i form af "Hoved og Arm". Torsdag den 22. oktober indleder vi så vores klubturnering.