(hentet 16-12-2017 00:36)
(Arkiv -> Dødsfald)
Kjeld Merstrand afgået ved døden
(15-09-2015)

Det er med stor sorg, vi forleden modtog beskeden om, at vores gamle formand, Kjeld Merstrand, stille sov ind i en alder af 76 år. Kjeld beklædte gennem seks år formandsposten i Viborg Skakklub, hvor han sammen med sin bestyrelse fik løftet foreningen op til hovedkredsens største.

Kjeld havde et langt liv i skak, hvor han var formand i fire klubber, og for det arbejde modtog han i 2013 Hæderstegnet i DSU. En velfortjent anerkendelse af Kjelds arbejde i skakkens tjeneste.

Jeg kender Kjeld som en meget passioneret skakspiller, som hjalp til hvor han kunne, og som altid skabte glæde omkring sig med sit lune væsen. For Kjeld var det hyggelige samvær vigtigere end jagten på flere ratingpoint. Med den indstilling til skakken er det et særligt tab, vi her har lidt her i foreningen.

Æret være Kjeld Merstrands minde.

v/Claus Rossen