(hentet 16-12-2017 00:35)
(Arkiv -> Klubskifte)
Klubskifte mv.
(12-04-2015)

Jeg har tidligere meddelt Viborg Skakklubs øvrige bestyrelse, at jeg ikke genopstiller som formand eller i øvrigt som medlem af bestyrelsen ved generalforsamlingen den 28. maj 2015. Dette meddeles hermed også klubbens øvrige medlemmer.

Endvidere har Lone og jeg nu besluttet, at vi pr. 1/7 2015 skifter vort medlemsskab af Viborg Skakklub ud med et tilsvarende i Skive Skakklub. Det har sammenhæng med, at jeg går på pension som landsdommer med udgangen af maj i år og med vores bolig på Fur, der ligger væsentligt nærmere på Skive end på Viborg. Desuden har jeg nogle skakvenner på Fur og på Mors, som jeg så vil kunne spille sammen med både i Skive Skakklub og i en lille uformel klub, som vi har på Fur.

Jeg har haft 19 gode år i Viborg Skakklub, heraf de seneste 13 år som medlem af bestyrelsen, og jeg ønsker klubben og dens medlemmer det bedste i fremtiden. Det skal tilføjes, at Lone og jeg regner med at fortsætte som B-medlemmer i klubben.

Den 12. april 2015
Morten Fabrin