(hentet 12-11-2019 17:54)
Uafgjort i runde 1
Pokalen tilbage til Viborg
(31-03-2019)

Sidste år rendte Herning sandelig med pokalen efter at den 11 år i træk havde været i Viborgs besiddelse. Vi stillede altså til start med den klare hensigt at få pokalen tilbage til Viborg. Vi var Olav Dalsgaard, Esmat Guindy, Peter Graves og Claus Rossen, og vi skulle altså spille fire partier, et mod hvert af Hernings spillere. Hurtigskak på 20 minutter med 5 sekunders tillæg til hvert træk, og vi startede med at vinde først 3-1 og siden 2½-1½. Efter middagspausen kom Herning imidlertid tilbage, og vandt tredje runde 3-1. Der var altså lagt op til en spændende afslutning, hvor en omkamp truede i tilfælde af 2½-1½ til Herning. I de nervepirrende sidste sekunder vandt dog Claus sit parti, og pokalen kom dermed tilbage til Viborg. Hyggelig dag med masser af spændende skak!