(hentet 17-02-2018 20:44)
Sejr over Jetsmark
Kjellerup besejret
(30-01-2017)

Femte runde bød på lokalopgør, da vi skulle til Kjellerup i divisionsturneringens femte runde. Kun en storsejr kunne holde liv i de ret små intentioner om at rykke op, men lokalopgør har noget særligt over sig. Vi måtte ikke tabe!

Det kom vi nu ikke i nærheden af. Der kom nogle overbevisende sejre til Esmat Guindy, til Peter Graves og til Thomas Højbjerg som sidste mand. Remis var der til Allan Holst, til Claus Rossen, til Jes Harholm og en hurtig til vores reserve, Martin Høj. Kun Søren måtte ned efter en energisk kamp. 5-3 blev sejren så, og vi ser frem til de to sidste holdkampe i denne sæson.

Andetholdet var i Lemvig, og det stærkt afbudsramte hold tabte snævert 3½-4½ derude på vestkysten. Der var sejre til Niels H Jensen og til Jens M Villumsen, og der kom remis hjem til Jens Bak Larsen på toppen samt til de to reserver, Jacob Graves og Carsten Fisker.